Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu usturoi si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, usturoi, slanina afumata, sunca afumata, cimbru, ceapa, usturoi, sare, piper.
Pestii se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie ceapa, se caleste putin si se pune in interiorul pestilor. Fiecare peste se pune intr-o folie de aluminiu, pe felii de slanina si sunca, cu cimbru. Se impacheteaza si se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se coc 30-35 de minute.
Se servesc calzi, cu mujdei frecat cu smantana.
Alte retete recomandate:
Peste cu dafin si otet
Rasol de peste oceanic
Bors de peste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii