Peste cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu usturoi si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, usturoi, slanina afumata, sunca afumata, cimbru, ceapa, usturoi, sare, piper.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti ( 400 g macrou sau caras)
  • 200 g slanina afumata
  • 200 g sunca afumata
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 bucati folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie ceapa, se caleste putin si se pune in interiorul pestilor. Fiecare peste se pune intr-o folie de aluminiu, pe felii de slanina si sunca, cu cimbru. Se impacheteaza si se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se coc 30-35 de minute.


Se servesc calzi, cu mujdei frecat cu smantana.

Alte retete recomandate:

Peste cu dafin si otet

Rasol de peste oceanic

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci