Peste cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu usturoi si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, usturoi, slanina afumata, sunca afumata, cimbru, ceapa, usturoi, sare, piper.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti ( 400 g macrou sau caras)
  • 200 g slanina afumata
  • 200 g sunca afumata
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 bucati folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie ceapa, se caleste putin si se pune in interiorul pestilor. Fiecare peste se pune intr-o folie de aluminiu, pe felii de slanina si sunca, cu cimbru. Se impacheteaza si se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se coc 30-35 de minute.


Se servesc calzi, cu mujdei frecat cu smantana.

Alte retete recomandate:

Peste cu dafin si otet

Rasol de peste oceanic

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori