Se curata pestele sub un jet de apa rece. Se spala bine, se transeaza pe burta si i se inlatura intestinele. Se clateste bine cu apa in interior. Se i
Se curata pestele sub un jet de apa rece. Se spala bine, se transeaza pe burta si i se inlatura intestinele. Se clateste bine cu apa in interior. Se ia o tava incapatoare si se toarna in ea ulei si vin rosu, apoi se asaza pestele, cu tot cu cap. Ardeiul, rosiile, usturoiul, ceapa si ciupercile se taie in forma de lame, dupa ce in prealabil au fost atent curatate si spalate. Mazarea se scurge de apa, daca este din conserva, dupa care se spala. Se toaca marunt verdeata. Legumele se aranjeaza peste, in jurul si dedesubtul pestelui. Se condimenteaza si se da, timp de 45 de minute, la cuptor. Cand este gata, se presara cu verdeata taiata fin.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete bucatarie recomandate
Musaca de vinete
Pulpe de pui la cuptor
Dovlecei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii