Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece. Rosiile se opa
Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece. Rosiile se oparesc in apa clocotita, se lasa cateva minute apoi se decojesc.Ceapa taiata rondele sau julien se caleste in ulei incins, se adauga rosiile mixate, foile de dafin si condimentele. Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se adauga si pasta de tomate.(cine doreste poate adauga putina faina la sos). Dupa ce scade si se formeaza un sos mai gros se pun si feliile de lamaie. Se aseaza pestele intr-o tava adanca, se pune usturoiul tocat si deasupra se varsa sosul de rosii. Se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute iar spre sfarsit se adauga si vinul.
Se serveste cu patrunjel verde si binenteles un pahar de vin alb.
Alte retete recomandate:
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu spuma de ciocolata este un deliciu dulce si ciocolatos, o placere nevinovata a tuturor. Prajitura cu ciocolata...
Prajitura cu spuma de ciocolataReteta de musaca de vinete dietetica este alegerea potrivita pentru o cina cu legume, intr-o seara rece de toamna.
Musaca de vinete (Reteta Video)
Comentarii