Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei
Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei de usturoi,felii de lamaie si cimbru.Aseaza-l intr-o cratita lunga si pe langa el pune ceapa taiata felii subtiri,foile de dafin si cativa catei de usturoi. Unge bine crapul cu ulei, vin alb si lasa-l la cuptor aproximativ 25minute.Din cand in cand,stropestel cu sosul din cratita si lasa-l sa se rumeneasca putin.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur si vin alb

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii