Este o reteta foarte gustoasa dar si sanatoasa!
Intr-un bol se amesteca usturoiul pisat, 1lingura condimente pentru peste, 1/2lingurita sare,tot la fel si piper, cimbru, boia, ulei, vin si 1ceasca cu apa apoi se lasa deoparte. Pestele curatat,spalat,se pune in tava, se rastoarna sosul deasupra iar pe langa peste se pun cartofii curatati,spalati si taiati in jumatati sau sferturi daca sunt mari, ciupercile de asemenea curatate daca e cazul si taiate, morcovul si verzisoarele; se acopera tava cu folie de aluminiu si la cuptor 30min; dupa acest timp se descopera si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca. Se serveste pe farfurie o bucata de peste taiata, alaturi legume si felii de lamaie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii