Este o reteta foarte gustoasa dar si sanatoasa!
Intr-un bol se amesteca usturoiul pisat, 1lingura condimente pentru peste, 1/2lingurita sare,tot la fel si piper, cimbru, boia, ulei, vin si 1ceasca cu apa apoi se lasa deoparte. Pestele curatat,spalat,se pune in tava, se rastoarna sosul deasupra iar pe langa peste se pun cartofii curatati,spalati si taiati in jumatati sau sferturi daca sunt mari, ciupercile de asemenea curatate daca e cazul si taiate, morcovul si verzisoarele; se acopera tava cu folie de aluminiu si la cuptor 30min; dupa acest timp se descopera si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca. Se serveste pe farfurie o bucata de peste taiata, alaturi legume si felii de lamaie.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de mentaPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii