Este o reteta foarte gustoasa dar si sanatoasa!
Intr-un bol se amesteca usturoiul pisat, 1lingura condimente pentru peste, 1/2lingurita sare,tot la fel si piper, cimbru, boia, ulei, vin si 1ceasca cu apa apoi se lasa deoparte. Pestele curatat,spalat,se pune in tava, se rastoarna sosul deasupra iar pe langa peste se pun cartofii curatati,spalati si taiati in jumatati sau sferturi daca sunt mari, ciupercile de asemenea curatate daca e cazul si taiate, morcovul si verzisoarele; se acopera tava cu folie de aluminiu si la cuptor 30min; dupa acest timp se descopera si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca. Se serveste pe farfurie o bucata de peste taiata, alaturi legume si felii de lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii