Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea. Se fierb macaroanele in apa cu sare.
Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea. Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se face un rantas din faina si unt. Se stinge cu lapte sau cu zeama in care a fiert pestele. Se lasa cateva minute sa fiarba.
Intr-o farfurie rezistenta la foc se pun cateva lingurite de sos. Se asaza apoi bucatile de peste si din nou cateva lingurite de sos. Deasupra se intind macaroanele bine scurse, se toarna restul de sos si se presara branza rasa si cateva, bucatele de unt. Se da la cuptor. Este gata cand s-a rumenit deasupra.
Pestele la cuptor cu macaroane se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii