Peste la cuptor cu macaroane

Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea. Se fierb macaroanele in apa cu sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g peste
  • 300 g macaroane
  • 1/2 lingura faina
  • 1 lingura unt
  • 2 cesti lapte
  • 1 lingura branza rasa
  • unt proaspat cat o nuca.

Mod de preparare

Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea. Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se face un rantas din faina si unt. Se stinge cu lapte sau cu zeama in care a fiert pestele. Se lasa cateva minute sa fiarba.
Intr-o farfurie rezistenta la foc se pun cateva lingurite de sos. Se asaza apoi bucatile de peste si din nou cateva lingurite de sos. Deasupra se intind macaroanele bine scurse, se toarna restul de sos si se presara branza rasa si cateva, bucatele de unt. Se da la cuptor. Este gata cand s-a rumenit deasupra.


Pestele la cuptor cu macaroane se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Carnati de porc cu cartofi taranesti
2
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
3
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
4
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
5
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Parteneri
Desert tort red velvet sau catifea rosie
Bucataras.RO

Desert tort red velvet sau catifea rosie

Primavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...

Desert tort red velvet sau catifea rosie
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola