Peste la cuptor cu macaroane

Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea. Se fierb macaroanele in apa cu sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g peste
  • 300 g macaroane
  • 1/2 lingura faina
  • 1 lingura unt
  • 2 cesti lapte
  • 1 lingura branza rasa
  • unt proaspat cat o nuca.

Mod de preparare

Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea. Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se face un rantas din faina si unt. Se stinge cu lapte sau cu zeama in care a fiert pestele. Se lasa cateva minute sa fiarba.
Intr-o farfurie rezistenta la foc se pun cateva lingurite de sos. Se asaza apoi bucatile de peste si din nou cateva lingurite de sos. Deasupra se intind macaroanele bine scurse, se toarna restul de sos si se presara branza rasa si cateva, bucatele de unt. Se da la cuptor. Este gata cand s-a rumenit deasupra.


Pestele la cuptor cu macaroane se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc