Se taie marunt patrunjelul si se amesteca cu ulei. Se adauga usturoiul maruntit si zeama de lamaie si se amesteca. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se taie marunt patrunjelul si se amesteca cu ulei. Se adauga usturoiul maruntit si zeama de lamaie si se amesteca. Se condimenteaza cu sare si piper. Folosind cozile de patrunjel drept pensule, ungem fileurile de peste cu acest amestec si le bagam la frigider pentru cateva ore. Dupa acest timp se pun pe gratarul uns cu ulei si se prajesc 10-15 minute. Trebuie sa avem foarte mare grija cum le intoarcem.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii