Peste picant

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider. Decojim merele, se rad si se calesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 medalioane de peste unsitar
  • 3 linguri hrean
  • sucul de la 2 limette
  • 2 mere acrisoare
  • 50 ml suc de mere
  • 600g cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri unt
  • 150 ml lapte
  • nucsoara

Mod de preparare

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider.

Decojim merele, se rad si se calesc 1-2 min, cu suc de mere. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi mari, se fierb in apa cu sare cca 25 min.

Se incinge cuptorul. Saram si piperam carnea. Pudram cu faina.

Incingem untul intr-o tigaie si se prajeste de jur-mprejur.

Se scurg cartofii si se pastreaza zeama de la fiert. Se incalzeste laptele. Zdrobim cartofii si se inglobeaza compozitia de mere, lapte si putina apa in care au fiert cartofii.

Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci