Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie
Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante.
Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune pestele la prajit. Cand marginile devin maronii, pestele se intoarce pe cealalta parte. Se scoate intr-o farfurie sa intr-un castron, tapetat cu servete absorbante.
Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga sau doar cu lamaie.
Alte retete cu peste recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii