Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie
Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante.
Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune pestele la prajit. Cand marginile devin maronii, pestele se intoarce pe cealalta parte. Se scoate intr-o farfurie sa intr-un castron, tapetat cu servete absorbante.
Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga sau doar cu lamaie.
Alte retete cu peste recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii