Pestele prajit traditional se face cu faina si malai. Aceasta reteta va arata cat de usor se poate prepara o masa cu peste si cat de gustoasa si satioasa poate fi.
Pestele proaspat se spala si se curata. Evitati sa folositi multa apa cand spalati pestele, deoarece carnea isi va pierde putin din gust. Folositi doar atat cat este nevoie.
Daca pestele este mare, taiati medalioane de 1 deget grosime ca in imagini. Daca pestele este mic, acesta se poate taia in doua pe lungime si se poate praji asa.
Medalioanele le treceti pe toate partile si pe interior printr-un amestec de faina de grau, malai si putina sare.
Prajiti pestele pe ambele parti in uleiul incins pana se rumeneste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Pestele prajit se serveste cald, alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiPentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se...
Ciulama delicioasa de ciuperciAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii