Peste sarat cu mirodenii si sos

Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fier

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste sarat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei
  • 1/2 capatina usturoi
  • 1 lingura otet
  • 50 gr. nuci pisate
  • 1 1/2 l apa

Mod de preparare

Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie


Se serveste cu sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori