Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu
Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu usturpi pisat, ciupeci foliate, carnea de pui si verdeata de patrunjel taiata marut. Asezonam cu sare si piper. Umplem pestele si il coasem cu grija. Turnam intr-o tava aprox. 1/2 sticla de ulei, il incingem pe foc mic, punem pestele, acoperim tava cu folie, pe care o indepartam dupa 10 minute. Apoi intepam carnea de peste cu un ac pentru carne, sa vedem cat este de fiert, iar daca acul intra usor in carne, punem pestele in cuptor si il prajim la foc putin mai mare decat mediu, pana se inroseste.
Alte retete recomandate:
Chiftele de dovlecei
Supa dovlecei
Chiftelute de dovlecei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii