Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu
Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu usturpi pisat, ciupeci foliate, carnea de pui si verdeata de patrunjel taiata marut. Asezonam cu sare si piper. Umplem pestele si il coasem cu grija. Turnam intr-o tava aprox. 1/2 sticla de ulei, il incingem pe foc mic, punem pestele, acoperim tava cu folie, pe care o indepartam dupa 10 minute. Apoi intepam carnea de peste cu un ac pentru carne, sa vedem cat este de fiert, iar daca acul intra usor in carne, punem pestele in cuptor si il prajim la foc putin mai mare decat mediu, pana se inroseste.
Alte retete recomandate:
Chiftele de dovlecei
Supa dovlecei
Chiftelute de dovlecei
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataReteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii