Crapul se curata, se spala iar apoi se taie bucati. Se sareaza si se pipereaza si se lasa deoparte. Intre timp se taie ceapa marunt, rosiile se curat
Crapul se curata, se spala iar apoi se taie bucati. Se sareaza si se pipereaza si se lasa deoparte. Intre timp se taie ceapa marunt, rosiile se curata de seminte si pielite, patrunjelul se toaca marunt iar lamaia se rade si se feliaza. Pestele se pune intr-un vas, se adauga legumele, uleiul, lamaia si vinul. Se pune vasul la cuptor si se lasa la fiert, la foc mic.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Peste gatit in stil marocan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii