Plachie de crap cu verdeata

Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg peste
  • 10 cepe
  • 1 pahar ulei
  • 6 rosii sau 3 linguri bulion
  • 1 pahar vin
  • piper
  • sare
  • foaie de dafin
  • verdeata

Mod de preparare

Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. Se adauga apoi bucatile de peste, care au stat cu sare. Se da la cuptor si cind pestele este patruns, se pune vinul, foaia de dafin si se mai lasa putin la cuptor
Se serveste rece cu patrunjel verde tocat si zeama de lamiie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Pizza cu spanac si sos Alfredo
1
Aperitive cu legume

Pizza cu spanac si sos Alfredo

O pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...

Pizza cu spanac si sos Alfredo
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
2
Prajituri

Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca

Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...

Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
3
Aperitive cu branza

Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac

Usor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!

Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
Semiluna
4
Prajituri

Semiluna

Copilaria la gura sobei cu semiluni parfumate pe masa!

Semiluna
Inimioare sarate cu chimen
5
Aperitive

Inimioare sarate cu chimen

Rapid, satios si delicios!

Inimioare sarate cu chimen
Parteneri
Cremsnit cu foietaj de casa
Bucataras.RO

Cremsnit cu foietaj de casa

Reteta aceasta de foietaj o am de peste 20 de ani, m-a cucerit de prima data cand am facut-o si o fac deseori, chiar daca...

Cremsnit cu foietaj de casa
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii