Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curata
Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curatate si spalate se taie felii groase cat doua degete, se pun in ceaun si se calesc sub capac, se scutura uneori ceaunul ca preparatul se nu se prinda, se completeaza vinul. Plachia se prepara in cca 45 de minute, in ultimele 5 minute se adauga ardeiul iute. Se serveste cu taitei cu branza si cu vinul ramas. Se poate servi si ca un fel de mancare de sine statator.
Alte bucate recomandate
Zacusca de ciuperci
Zacusca de peste
Tocanita vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii