Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curata
Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curatate si spalate se taie felii groase cat doua degete, se pun in ceaun si se calesc sub capac, se scutura uneori ceaunul ca preparatul se nu se prinda, se completeaza vinul. Plachia se prepara in cca 45 de minute, in ultimele 5 minute se adauga ardeiul iute. Se serveste cu taitei cu branza si cu vinul ramas. Se poate servi si ca un fel de mancare de sine statator.
Alte bucate recomandate
Zacusca de ciuperci
Zacusca de peste
Tocanita vinete
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaFoarte buna aceasta prajitura rasturnata cu prune si nuci!
Prajitura rasturnata cu prune si nuciNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii