Imparte aluatul in doua parti egale. Unge o tava cu ulei de masline si intinde o prima foaie de aluat. Intre timp incinge cuptorul la treapta a IV- a.
Imparte aluatul in doua parti egale. Unge o tava cu ulei de masline si intinde o prima foaie de aluat. Intre timp incinge cuptorul la treapta a IV- a. Asaza spanacul, condimenteaza cu sare, piper si mirodenii si imparte fileurile de peste. Presara crevetii decorticati, condimenteaza din nou totul si acopera cu cea de-a doua foaie de aluat. Inteapa cu o furculita placinta si da-o la cuptor. Lasa sa se coaca timp de 35 mnute. Este gata cand aluatul este rumen si crocant.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii