Placinta cu ton, ceapa si porumb este o mancare delicioasa cu peste. Se amesteca soul cu praful de sare, se adauga faina cernuta cu praful de copt.
Placinta cu ton, ceapa si porumb este o mancare delicioasa cu peste. Se amesteca soul cu praful de sare, se adauga faina cernuta cu praful de copt, apa calda si se framanta pana se obtine un aluat omogen si elastic. Se intinde in foaie si se aseaza intr-o forma rotunda, termorezistenta. Se inteapa cu furculita in mai multe locuri si se coace 15 minute. Intre timp, se scurg conservele de ulei, se pune pestele intr-un castron si se amesteca usor cu ceapa verde taiata marunt, cu ardeiul taiat cubulete si boabele de porumb. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, si se toarna apoi in forma peste blatul semicopt.
Separat se bat, intr-un castron, ouale, iaurtul, cascavalul ras si se toarna peste umplutura, apoi placinta se introduce in cuptor pentru circa 30-45 minute.
Placinta cu ton, ceapa si porumb se serveste calda, garnisita cu rondele de ceapa verde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii