Caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat in ulei incins. Adauga lichior de anason, sare, curcuma si mixeaza totul. Pentru garnitura caleste ce
Caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat in ulei incins. Adauga lichior de anason, sare, curcuma si mixeaza totul. Pentru garnitura caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga dovleceii taiati cuburi, sareaza si inabuse-o 5 minute. Scoate jumatate si mixeaz-o. Adauga restul de legume impreuna cu maslinele negre feliate si mararul tocat marunt in piureul de legume. Taie in doua trunchii de raci in lungime, condimenteaza-i cu sare si piper, si prajeste-i in cuptorul cu grill, pe ambele parti cate 4 minute. Scoate carnea de rac din carapace si stropeste-o cu ulei de masline.
Alte retete culinare recomandate:
Tocanita de rosii
Tocanita de vita
Tocanita de vitel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii