Caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat in ulei incins. Adauga lichior de anason, sare, curcuma si mixeaza totul. Pentru garnitura caleste ce
Caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat in ulei incins. Adauga lichior de anason, sare, curcuma si mixeaza totul. Pentru garnitura caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga dovleceii taiati cuburi, sareaza si inabuse-o 5 minute. Scoate jumatate si mixeaz-o. Adauga restul de legume impreuna cu maslinele negre feliate si mararul tocat marunt in piureul de legume. Taie in doua trunchii de raci in lungime, condimenteaza-i cu sare si piper, si prajeste-i in cuptorul cu grill, pe ambele parti cate 4 minute. Scoate carnea de rac din carapace si stropeste-o cu ulei de masline.
Alte retete culinare recomandate:
Tocanita de rosii
Tocanita de vita
Tocanita de vitel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii