Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca. Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem i
Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.
Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem in tava printre peste.
Adaugam apa atat cat sa acopere toate din tava si potrivim de sare si piper.
Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit 40 de minute.
Tocam verdeata foarte marunt apoi o pasam cu sare.
Adaugam zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, ulei, piper si omogenizam.
Servim pestele cu garnitura de legume
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii