Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca. Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem i
Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.
Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem in tava printre peste.
Adaugam apa atat cat sa acopere toate din tava si potrivim de sare si piper.
Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit 40 de minute.
Tocam verdeata foarte marunt apoi o pasam cu sare.
Adaugam zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, ulei, piper si omogenizam.
Servim pestele cu garnitura de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii