Rasol de crap in sos de verdeturi

Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca. Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg crap fara cap
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 leg patrunjel
  • 1 leg tarhon
  • 1 leg marar
  • 4-5 frunze de salvie
  • 2 fire de rozmarin
  • 2 fire de usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.

Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem in tava printre peste.

Adaugam apa atat cat sa acopere toate din tava si potrivim de sare si piper.

Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit 40 de minute.

Tocam verdeata foarte marunt apoi o pasam cu sare.

Adaugam zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, ulei, piper si omogenizam.
Servim pestele cu garnitura de legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci