Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca. Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem i
Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.
Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem in tava printre peste.
Adaugam apa atat cat sa acopere toate din tava si potrivim de sare si piper.
Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit 40 de minute.
Tocam verdeata foarte marunt apoi o pasam cu sare.
Adaugam zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, ulei, piper si omogenizam.
Servim pestele cu garnitura de legume
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii