Salaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si piper.
Salaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si piper. Cand legumele au fiert pe jumatate, se adauga pestele in vas. Separat se fierb cartofii taiati cubulete. Atunci cand a fiert pestele, se lasa la racit in apa, iar dupa aceea se scoate pe o farfurie si se garniseste cu cartofii fierti si patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste cald.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii