Scrumbiile se curata de solzi apoi se taie in lunga de-a lungul burti, se scot maruntaiele, se spala si se sareaza. Se curata legumemele, se spala si
Scrumbiile se curata de solzi apoi se taie in lunga de-a lungul burti, se scot maruntaiele, se spala si se sareaza. Se curata legumemele, se spala si se toaca marunt dupa care s epun sa fiarba pentru supa. Dupa ce au fiert se adauga scrumbiile, se pune ulei si zeama de lamaie si se lasa sa fiarba in continuare. Se scot apoi din apa si se lasa la racit.
Scrumbiile se servesc cu legumele fierte.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Mancare de mazare Sarmale de post
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm descoperit aceasta reteta la Liana! Am vazut-o si de la prima privire m-a atras, am zis ca trebuie sa o incerc!...
Pui basquise
Comentarii