Ceapa, morcovul si telina se curata, se taie si se pun in apa la fiert. cand au fiert, se pun bucatile taiate de stiuca, curatate in prealabil de sol
Ceapa, morcovul si telina se curata, se taie si se pun in apa la fiert. cand au fiert, se pun bucatile taiate de stiuca, curatate in prealabil de solzi si maruntaie. Se adauga sare, piper boabe, patrunjel tocat si unt. Cand stiuca este fiarta, se scoate din zeama, se asaza pe o farfurie mare, iar sosul care a ramas se ingroasa cu o felie de paine prajita maruntita si 2 linguri de vin.
Rasolul de stiuca se serveste cald.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii