Reteta de primavara cu peste picant

Peste de primavara cu portocala, rozmarin si piper mozaic, care o sa va puna sangele in miscare si o sa va faca mai vioi.

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Reteta de primavara cu peste picant

Ingrediente

  • 3 macrouri
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • ulei de masline
  • mirodenii:
  • sare
  • rozmarin
  • piper mozaic
  • 3 foi de dafin
  • cateva fire de marar si patrunjel

Mod de preparare

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza. Se unge fiecare bucata de peste, cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare. Se asaza in tava, pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute. Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu. Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui. Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2015/03/reteta-de-primavara-cu-peste-picant.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc