Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot. Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim
Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot.
Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim amestecand continuu pana devine sticlos. Se stinge cu vin.
Se fierbe la foc moderat pana reducem vinul; adaugam un polonic de supa fierbinte. Adaugam supa de fiecare data cand scade.
Taiem cuburi somonul
Curatam ardeii de seminte si ii tocam marunt.w
Topim unt intr-o tigaie si adaugam ardeiul. Il calim un pic apoi adaugam somonul. Se lasa cca 3 min la foc moderat.
Se adauga compozitia in rosotto; apoi punem si smantana, unt si parmezan. Asezonam cu sare si piper.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii