Rosii umplute cu pasta de peste

Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii nu foarte coapte
  • 1 kg. pastrav
  • 1 lingura margarina
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingurita mustar
  • mujdei de usturoi dupa gust

Mod de preparare

Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci