Rosii umplute cu pasta de peste

Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii nu foarte coapte
  • 1 kg. pastrav
  • 1 lingura margarina
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingurita mustar
  • mujdei de usturoi dupa gust

Mod de preparare

Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu
1
Aperitive cu legume

Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Un aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!

Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu
Tort cu blat de morcovi
2
Torturi

Tort cu blat de morcovi

reteta potrivita pentru vreme de iarna

Tort cu blat de morcovi
Dovlecei crocanti
3
Aperitive cu legume

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Tarta cu pastarnac
4
Tarte

Tarta cu pastarnac

Umilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...

Tarta cu pastarnac
Fursecuri fragede
5
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri fragede

O cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!

Fursecuri fragede
Parteneri
Orez cu varza calita si friptura de pui
Bucataras.RO

Orez cu varza calita si friptura de pui

Pentru aceasta reteta am folosit ajutoarele mele din bucatarie: multicooker-ul si Salad Chef Smart-ul. Foarte utile aceste...

Orez cu varza calita si friptura de pui
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii