Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare. Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turn
Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare.
Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turnam amestecul peste fileurile de peste din castron.
Se lasa la rece.
Scoatem fileurile din marinata; asezam intr-un capat al fiecarui fileu cate doua bastonase de castraveti murati, 2 rondele de ceapa, si o frunza de salvie.
Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Asezam pe un platou. Se decoreaza cu codite de ceapa si servim cu salata de oua fierte.
Alte retete retete cu peste
Cod pane cu ceapa caramelizata
Saramura de peste la cuptor
Peste la cuptor cu lamaie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii