Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare. Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turn
Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare.
Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turnam amestecul peste fileurile de peste din castron.
Se lasa la rece.
Scoatem fileurile din marinata; asezam intr-un capat al fiecarui fileu cate doua bastonase de castraveti murati, 2 rondele de ceapa, si o frunza de salvie.
Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Asezam pe un platou. Se decoreaza cu codite de ceapa si servim cu salata de oua fierte.
Alte retete retete cu peste
Cod pane cu ceapa caramelizata
Saramura de peste la cuptor
Peste la cuptor cu lamaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii