Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para. Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se ca
Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para.
Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se caleasca 5 minute.
Se toarna sucul si se inabusa 20-25 min.
Dupa 10 min, adaugam otet, sare, piper.
Se taie rondele ceapa verde. Decojim hreanul si il radem.
Spalam pestele, il saram si il piperam.
Se prajeste in unt, 3 min.
Este o reteta simpla de pregatit.
Se serveste cu legume, ceapa verde, hrean si smantana
Alte retete cu peste
Peste marinat
Ciorba de peste
Peste la cuptor cu lamaie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii