Salau cu sos de maioneza si cartofi este o reteta cu peste foarte simplu de realizat. Aveti nevoie de 1 kg salau.
Salau cu sos de maioneza si cartofi este o reteta cu peste foarte simplu de realizat. Se curata salaul si legumele. Se pune intr-o oala 1 l de apa la fiert, se adauga ceapa si morcovul, sare. Dupa ce au fiert legumele, se scot si se adauga pestele. Se fierbe 5 minute apoi se scoate pe un platou. Se pun cartofii taiati cubulete si se fierb.
Se face o maioneza dintr-un ou crud si unul fiert. Se adauga smantana amestecand usor si putina supa din oala pana se subtiaza compozitia.
Pe un platou se aseaza pestele, cartofii si morcovul taiat. Se toarna sosul de maioneza. Se presara patrunjel verde

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii