Pentru a prepara aceasta reteta de salau in sos de unt cu lapte sunt necesre ingredientele: salau, unt, lapte, cartofi, faina.
Salaul se curata, se spala si se taie in bucati, care se pun la fiert. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca in apa, dupa care i se scot oasele mari si se aseaza bucatile intr-o tava unsa cu unt in prealabil.
Faina se amesteca bine cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase si se pune la foc sa dea un clocot. Se adauga untul, se amesteca bine si se toarna peste salau. Se pune totul la cuptor pentru 25 de minute.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur, presarati cu marar sau patrunjel.
Alte retete recomandate:
Salau pane
Salau prajit cu usturoi
Salau cu maioneza
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii