Salau meuniere

File de salau se portioneaza, patrunjel se taie marunt, se extrage sucul din lamaie. Fileurile de salau se sareaza, se trec prin faina, ou si iarasi p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 30 gr capere
  • 2 leg patrunjel
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

File de salau se portioneaza, patrunjel se taie marunt, se extrage sucul din lamaie. Fileurile de salau se sareaza, se trec prin faina, ou si iarasi prin faina si se prajesc in ulei incins. Intr-o tigaie, se topeste untul in care se adauga patrunjelul verde, caperele , sucul de lamaie, piperul si sarea, amestecand continuu.
Se serveste cu sos si cu garnitura de cartofi natur.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Rulada de porc

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc