File de salau se portioneaza, patrunjel se taie marunt, se extrage sucul din lamaie. Fileurile de salau se sareaza, se trec prin faina, ou si iarasi p
File de salau se portioneaza, patrunjel se taie marunt, se extrage sucul din lamaie. Fileurile de salau se sareaza, se trec prin faina, ou si iarasi prin faina si se prajesc in ulei incins. Intr-o tigaie, se topeste untul in care se adauga patrunjelul verde, caperele , sucul de lamaie, piperul si sarea, amestecand continuu.
Se serveste cu sos si cu garnitura de cartofi natur.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Curcan umplut
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii