Salaul prajit este usor de facut si totodata delicios. Pentru realizarea acestei retete de peste este nevoie de crap, zeama de lamaie, faina si ulei.
Se curata salaul, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 min pentru a patrunde sarea. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
Se serveste cald, garnisit cu felii de lamaie.
Alte retete recomandate:
Ciorba de salata
Ciuperci la cuptor
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii