Pentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza si se scot semintele.
Pentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza si se scot semintele dupa care se taie rondele subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Rosiile se spala si se taie rondele. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Pestele se frige pe ambele parti pe gratar sau plita presarata cu sare; dupa frigere se spala de sare, se aseaza intr-o tava, se adauga 500 ml apa, boia de ardei, ardei iute, ardei gras, ceapa si se fierb 10 minute. Se adauga rosiile.
Saramura de caras sau ciortan se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii