Pentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se amesteca pasta de rosii cu faina.
Pentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele,se calesc ,se adauga o cana de apa si se lasa la fiert.Apoi se amesteca pasta de rosii cu o lingura de faina si 3 linguri de apa,se omogenizeaza si se pune peste legume.La sos se adauga sarea,piperul, si busuiocul.Pestele(prajit in ulei separat) se adauga in sos se mai lasa 2-3min la fiert si apoi e gata.
Creveti si Surimii: se fac la grill aproximativ 10 min. cu o lingurita de ulei de masline si usturoi.
Ciupercile sote:se topeste o linura de unt si se pun ciupercile in unt 4-6 min,iar la final sarea ,piperul si patrunjelul.
Eu am facut pentru acest platou, cate un baton de surimii pane.Mie imi place sa mai fac si experimente :P....poti incerca asa sau poti sa lasi surimi facut doar la grill.
Pofta buna! ;)Sper sa va placa reteta mea :)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii