Pentru saramura de peste cu verdeata si boia pestele trebuie portionat, apoi sters bine cu un prosop, dupa care il punem pe plita bine incinsa si presarata cu sare mare pe ea.
Pentru saramura de peste cu verdeata si boia pestele trebuie portionat, apoi sters bine cu un prosop, dupa care il punem pe plita bine incinsa si presarata cu sare mare pe ea. Dupa ce s-a fript, il clatim bine in apa fierbinte ca sa se duca sarea. Dupa aceea, ii dam drumul intr-o oala cu apa fierbinte in care am pus rosii coapte, boia de ardei si sare, il lasam sa fiarba timp de zece minute, apoi pregatim tava pentru servit. Pe un platou lunguiet punem la capete cate o frunza de salata peste care punem cate un trandafir facut din rosie, la mijloc punem pestele si il ornam cu rosii, ardei iute, verdeata si suc din saramura.
Saramura de peste se serveste cu mamaliga calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii