Sardinele la cuptorse fac foarte repede. Mai intai se incinge uleiul intr-o tigaie, ceapa se taie inele si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc in ulei. Se adauga dovleceii taiati bucatele si se la
Uleiul se incinge intr-o tigaie, ceapa se taie inele si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc in ulei. Se adauga dovleceii taiati bucatele si se lasa 5 minute pe foc. 2 linguri de cimbru macinat se pun peste ceapa si se ia de pe foc. Jumatate din compozitia cu dovlecei se pune pe fundul unei forme de gratin. Se adauga sardinele si jumatate din cantitatea de parmezan. Se adauga restul compozitiei cu dovlecei si se presara restul de cimbru tocat. Ouale se bat putin, se amesteca cu laptele, sare si piper si se toarna peste legume si peste. Se presara parmezan si se baga la cuptor la 180°C pentru aproximativ 20-25 de minute.
Se serveste cald. Reteta Sardine la cuptor a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii