Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru.
Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru, se toarna apa, iar deasupra se adauga rosii si varza tocata. Se fierb timp de o ora pana la o ora si jumatate, dupa care se toarna vinul si se da la cuptor timp de trei sferturi de ora.
Sarmalele din peste cu varza acra se servesc fierbinti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii