Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru.
Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru, se toarna apa, iar deasupra se adauga rosii si varza tocata. Se fierb timp de o ora pana la o ora si jumatate, dupa care se toarna vinul si se da la cuptor timp de trei sferturi de ora.
Sarmalele din peste cu varza acra se servesc fierbinti.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAstazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii