Scoici cu vin alb

Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne scoici
  • 3 cepe taiate marunt
  • 1/2 telina taiata cuburi mici
  • 2 morcovi taiati marunt
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 500 ml vin alb
  • 1/2 lingurita
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare

Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot.
Se servesc fierbinti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori