Scrumbiile curatate si spalate se pun pe o sita care se aseaza la randul ei pe un vas cu apa cu bicarbonat de sodiu ( 40 gr la 1 litru apa). Sita, in
Scrumbiile curatate si spalate se pun pe o sita care se aseaza la randul ei pe un vas cu apa cu bicarbonat de sodiu ( 40 gr la 1 litru apa). Sita, insa nu trebuie sa atinga nivelul apei, pentru ca aceasta atrage sarea. Se taie apoi capul scrumbiilor si se scoate carnea de pe oase. Laptii se freaca cu ulei si cu ceapa tocata, se adauga zeama de lamaie, putina apa si se toarna peste scrumbii.
Se servesc reci.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii