Pentru somn cu ciuperci si sos de smantana pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame.
Pentru somn cu ciuperci si sos de smantana pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci din conserva, acestea se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Ouale se spala, se fierb de consistenta tare, se curata de coaja si se taie sferturi. Ciupercile si ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Pestele se trece prin faina si se prajeste in 200 ml ulei. Bucatile de peste prajit se aseaza pe o tava unsa cu ulei; deasupra se toarna sos de smantana, se adauga ceapa, ciuperci si felii de ou. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare (cca 10 minute).
Somnul cu ciuperci si sos de smantana se serveste cald, cu diferite garnituri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii