Pentru somn cu rosii pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala.
Pentru somn cu rosii pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de peste unse cu 50 ml ulei se aseaza intr-o tava si se introduc la cuptor cca 15 minute. Rosiile se inabusa in 100 ml ulei, se adauga suc de rosii si sare. Peste sosul format se aseaza bucatile de peste, iar tava se introduce la cuptor cca 10 minute.
Somnul cu rosii se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii