Pentru somn Meuniere pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina.
Pentru somn Meuniere pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut si se prajesc in ulei.
Somnul se serveste cald, cu sos Méunière deasupra si patrunjel verde. Se mai poate servi cu diferite garnituri din legume fierte (cartofi, morcovi, mazare, fasole verde, etc.).
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii