Somn pane

Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Somn pane

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de somn - 700 g
  • faina - 50 g
  • oua - 2 bucati
  • ulei - 200 ml
  • lapte - 100 ml
  • pesmet - 100 g
  • lamaie - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.

Somnul pane se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra sau diferite garnituri din legume fierte (cartofi, morcovi, etc.).


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci