Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste.
Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.
Somnul pane se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra sau diferite garnituri din legume fierte (cartofi, morcovi, etc.).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii