Somn pane

Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Somn pane

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de somn - 700 g
  • faina - 50 g
  • oua - 2 bucati
  • ulei - 200 ml
  • lapte - 100 ml
  • pesmet - 100 g
  • lamaie - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.

Somnul pane se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra sau diferite garnituri din legume fierte (cartofi, morcovi, etc.).


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori