Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta u
Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul preincalzit 180°C.
Intre timp se face sosul: 1 praz tocat calit intro 1 lg de unt si peste care se adauga 0,5 dl coniac.
Se fierbe timp 6-8 min in 2 dl smintina subtire + 1lg de smintina groasa, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si marar uscat, se adauga o mina de creveti decorticati.
Reteta propusa deDan@
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii