Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste. Deasupra se pun
Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste.
Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel si se da la cuptor.
Lasam pentru 145 minute, dupa care scoatem si adaugam paharul cu vin. Acoperim cu folie de aluminiu.
Se mai da la cuptor cinci minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii