Incalzim cuptorul si ungem cu ulei de masline o tava. Asezam somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir, mirodenii pentru peste. Punem deasupra
Incalzim cuptorul si ungem cu ulei de masline o tava.
Asezam somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir, mirodenii pentru peste.
Punem deasupra maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel. Dam la cuptor.
Lasam 15 minute dupa care socatem, adaugam paharul cu vin si se acopera cu folie de aluminiu.
Mai dam la cuptor pt 5 minute.
Alte retete cu peste
Peste la cuptor cu rosii si usturoi
Peste marinat
Macrou in folie la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii