Taiem somonul bucati si il asezonam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim putin catelul de usturoi, apoi il scoatem. In uleiul rams
Taiem somonul bucati si il asezonam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim putin catelul de usturoi, apoi il scoatem. In uleiul rams prajim feliile de somon cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateti somonul prajit pe servetele si acoperiti-l.
Punem in uleiul rams ceapa tocata si spanacul curatat si taiat.
Calim la foc mic, 5 min,
Separat topim intr-o tigaie untul, adaugam faina, laptele si amestecati bine. Se pune zeama stoarsa de la jumatate de lamaie si potrivim de sare si piper.
Fierbem sosul la foc mic, pana se ingroasa.
Servim somonul cu garnitura de spanc si sos de lamaie

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii