Taiem somonul bucati si il asezonam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim putin catelul de usturoi, apoi il scoatem. In uleiul rams
Taiem somonul bucati si il asezonam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim putin catelul de usturoi, apoi il scoatem. In uleiul rams prajim feliile de somon cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateti somonul prajit pe servetele si acoperiti-l.
Punem in uleiul rams ceapa tocata si spanacul curatat si taiat.
Calim la foc mic, 5 min,
Separat topim intr-o tigaie untul, adaugam faina, laptele si amestecati bine. Se pune zeama stoarsa de la jumatate de lamaie si potrivim de sare si piper.
Fierbem sosul la foc mic, pana se ingroasa.
Servim somonul cu garnitura de spanc si sos de lamaie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii