Somon cu sos de piper
Am inceput prin a hidrata piperul o ora in apa. Apoi, somonul l-am "tratat" cu un amestec de condimente special pentru peste si l-am pus la cuptor pentru cca 30 de minute.
Am pus la fiert vinul cu whiskey, pe foc mic, pentru 2-3 minute, apoi am
adaugat smantana si piperul boabe, amestecul de sare si piper macinat si l-am lasat sa fiarba, tot la foc mic, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute. La sfarsit am adaugat frunzulitele de rozmarin. Intre timp, somonul de la cuptor s-a rumenit frumos, l-am asezat pe farfurie si l-am "imbracat" intr-o haina alba de sos.
Noi l-am servit alaturi de cartofi copti in folie unsi cu unt si usturoi.
Sursa acestei retete este blogul culinar In jurul mesei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii