Pentru concurs retete de primavara. O idee pentru un peste la cuptor cu legume!
Se curata stiuca de solzi apoi se taie in partea de sus, pe spinare, indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui. Spalam bine pestele,il stropim cu ulei de masline, il saram si condimentam dupa gust.
Legumele daca sunt praospete se curata si se spala bine apoi se taie in cubuleter mici si se fierb in apa cu sare.
La fel procedam si cu cele congelate numai ca le dam in cateva clocote in apa cu sare apoi se scurg bine. Umplem portofelul format la peste cu acste legume fierte apoi fixam partea de la coada cu 2 scobitori, sa nu curga legumele.
Se aseaza pestele intr-o tavita cu partea taiata si umpluta cu legume in sus, stropim bine cu ulei de masline, presaram peste peste npraful de legume deshidratate, mai turnam un pic de ulei in tava si dam la cuptor cca 30 minute la foc potrivit pana se runeneste usor pestele. Se serveste cald dar este delicios si rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii