Stiuca cu sos alb si capere

Stiuca se curata de solzi si de maruntaie, se spala si se spala. Se pune apoi pe foc mic si se lasa la fiert. Se scoate apoi din apa si se lasa la ra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca
  • capere
  • 150 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar lapte

Mod de preparare

Stiuca se curata de solzi si de maruntaie, se spala si se spala. Se pune apoi pe foc mic si se lasa la fiert. Se scoate apoi din apa si se lasa la racit, se curata de piele si se asaza pe un platou. Capele se inabusesc in unt, iar separat se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se toarna peste ciuperci. Se toarna sosul si caperele peste bucatile de stiuca.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Placinta cu dovleac

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc