Reteta preferata a sotului meu
Se curata pestele si se spala bine. Se pune orezul la fiert (la fiecare lingura de orez - 4 linguri de apa).
Separat, se calesc ingredientele tocate foarte marunt. Se lasa la racit, apoi se amesteca orezul cu ingredientele calite, sare, piper si patrunjel dupa gust. Se umple burta pestelui cu umplutura rece, apoi se coase cu un ac mai mare si o ata groasa de bucatarie, nu foarte strans.
Se da la cuptor 30-35 minute, La servire, se decoreaza cu felii de lamaie.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii